НАЧАЛО
УСЛУГИ
ЦЕНИ
ЗА НАС
ЗА КОНТАКТИ
ГАЛЕРИЯ

  Фризьорски услуги - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Козметични услуги - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Фотоепилация - Най-модерния начин за отстраняване на нежеланото окосмяване е метода на фотоепилация. Ние Ви предлагаме уникалната система за фототермолиза IPL на AKTIVE – последно поколение апаратура.

  Фотоподмладяване - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Микродермоабразио - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Маникюр - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Ноктопластика - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Педикюр - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Антицелулитни процедури - Има ли жена, която не мечтае да отслабне, да има съвършена фигура, да се чувства освежена и тонизирана? Естествено, че няма.

  Грим - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Масажи - лице и тяло - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

  Солариум - Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас.

Студио за красота "Мона Лиза", Всички Права Запазени