НАЧАЛО
УСЛУГИ
ЦЕНИ
ЗА НАС
ЗА КОНТАКТИ
ГАЛЕРИЯ

aktive

ФОТОЕПИЛАЦИЯ

Най-модерния начин за отстраняване на нежеланото окосмяване е метода на фотоепилация. Ние Ви предлагаме уникалната система за фототермолиза IPL на AKTIVE – последно поколение апаратура. Принципът на IPL / интензивна пулсова светлина /фотоепилацията се състои във въздействието на мощни импулси светлина върху корена на косъма.Светлинната енергия се поглъща от меланина / пигментът, който оцветява космите и кожата /и се трансформира в топлинна, която от своя страна се провежда по стъблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул до 80 градуса и се разрушава, без да се уврежда околната кожа. Светлинните лъчи свободно преминават през кожата, без да предизвикват изгаряне или други странични ефекти.Метода е подходящ за прилагане във всички части на тялото, като позволява да се третират както малки така и големи области. Прилагането на фотоепилацията е лесно, безболезнено и повече от надеждно.Качеството на услугата се определя от качеството на оборудването. Нашето оборудване позволява да се проведе индивидуална преценка на интензивността на светлината и количеството процедури.По този начин при нас ще получите най-щадящото и ефективно въздействия.


ФотоепилацияКАКВО СЕ ИСКА ОТ ВАС:

На процедура се ходи с дължина на космите около 0.5 см.Това значи, че те трябва да бъдат на 3-4 дена след бръснене или 3 седмици след кола маска. Ако се работи върху неизбръснато място, енергията се абсорбира от космите на повърхността на кожата и не е насочена към фоликула, намиращ се в кожата. Има намаляване на ефективността и усещане на изгаряне, когато светлината се абсорбира от външната част на косъма. Важно е да се знае, че третираната зона не трябва да се излага на слънце 2 седмици преди и след процедура, затова забравете за слънчевите бани и солариумите.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА:

В салона ще ви сложим удобно на кушетка и ще ви сложим тъмни очила за защита на очите от яркия лъч светлина.Разбира се светлината няма да бъде насочена директно към очите ви, просто тъмните очила изключват всякакъв риск от неприятни последици. За защита на кожата се нанася охлаждащ гел без цвят и мирис. След това започва самата процедура – през областта на третиране се прекарва апликатор, който излъчва мощна светлина.Енергията на светлинния импулс предизвиква нагряване на корена на косъма и неговото постепенно разрушаване.Между другото фотовъздействието не само позволяват да се премахнат космите, но и стимулира изработването на колаген. В резултат кожата става по-еластична.

КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕД ТЕРАПИЯТА:

Веднага след терапията може да се появи леко зачервяване в обработваната зона, но то изчезва след няколко минути, но в редки случаи може да се задържи и до 2 дни. Между 10-12 ден увредените косми и фоликули се елиминират по естествен физиологичен път, като по този начин се получава окончателно премахване на окосмяването.

aktive aktive     aktive aktive
Преди След     Преди След

aktive aktive     aktive aktive
Преди След     Преди След

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ СЛЕД ТЕРАПИЯТА:

При правилен подбор на параметрите за работа на апарата на практика странични ефекти не се наблюдават.

МОГАТ ЛИ ДА СЕ ПОЛУЧАТ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ РУСИ И БЕЛИ КОСМИ:

Фотоепилацията е подходяща за прилагане при различен цвят на кожата и различна степен на пигментиране на космите, дори и при светли косми, но трябва да се отбележи, че русите и чисто белите косми може да не се повлияят от процедурата, тъй като не съдържат нужното количество меланин.

ПРОЦЕДУРАТА ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ДА СЕ ПРИЛАГА И НА ЛИЦЕТО:

Процедурата е подходяща и за лицето, прилага се както при жени така и при мъже.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИТЕ:

Космите не растат с едно и също темпо, а коренът може да бъде унищожен само, ако косъмът е в процес на растеж – процедурата повлиява само тези в анагенна фаза. А във всеки един момент в такава фаза са около 50% от космите, т.е. само те могат да бъдат третирани и за това се налага да се направят няколко процедури. Техният брой варира между 6 и 8 и се провеждат през интервал от 3 до 4 седмици. Видим резултат се наблюдава още след първата процедура, като окосмяването силно отслабва и оредява. При нормална реактивност на кожата с 6-8 процедури се постига трайно спиране на растежа за 80-90 % от окосмяването, а това, което остава да расте е фин мъх.Проблем с подкожни, враснали и много груби косми се решава на 2- 3 процедура.

КОЛКО ПРОДЪЛЖАВА ЕДНА ПРОЦЕДУРА:

Продължителността зависи единствено от големината на третираната зона. Времето за работа на горната устна е 2-3 мин., за мишници – 10 мин, интимна зона – 15 мин.

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА:

Границата на болка е различна у хората, но и най-чувствителните клиенти не усещат дискомфорт при нас. Това зависи от параметрите на апаратурата / време и енергия / , както и от нейната възможност да намаля болката чрез вградена охлаждаща система.

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ОКОСМЯВАНЕТО ЗАВИНАГИ:

С апарата, с който ние работим ефектът е гарантиран за години, а за неговото задържане за по-дълъг период от време се препоръчва след приключване на необходимия брой процедури, да се провежда по една процедура годишно. Трябва да е ясно, че окончателно и безвъзвратно обезкосмяване не е възможно. За жалост не можем да игнорираме множеството фактори, които обуславят появата на окосмяването.Но поне можем да се възползваме от възможността да го сведем до минимум.

КАКВИ СА ПРОТИВОПОКАЗАНИЯТА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОЦЕДУРИТЕ:

Процедурата не се прилага по време на бременност и кърмене, кожни инфекции в областта на третираната зона, епилепсия и други неврологични заболявания, не се препоръчва и в детска възраст.

КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОВЛИЯНО С IPL АПАРАТУРАТА:

Заличаване на старчески и пигментни петна, премахване на повърхностни кръвоносни съдове, премахване на тежки форми на акне, премахване на херпес, заличаване на татуировки, фотоподмладяване –заличаване на фините линии и пори, дребни бръчки.

aktive aktive     aktive aktive
Преди След     Преди След

aktive aktive     aktive aktive
Преди След     Преди След

КАКВА Е РАЗЛИАКАТА МЕЖДУ ФОТО И ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ:

Двете технологии са напълно различни.Лазерите имат една дължина на вълната и на практика те могат да въздействат само върху един вид кожа или косми - тези, които най-добре се повлияват от светлината излъчвана от лазера. Противоположно на лазерите IPL апаратите излъчват широк спектър с дължини на вълната от 450 до 1100 нанометра. Това позволява :

  • По-ефективно абсорбиране на светлината
  • Прецизно да се зададат всички параметри на лъчението с оглед максимално индивидуализиране на терапията
  • Да се подбере подходяща дължина на вълната в зависимост от цвета на кожата, цвета на косъма и дълбочината му
  • Да се третират успешно както по-тъмни, така и по-светли косми
  • Да се третират ефективно пациенти с много тъмна и много светла кожа, дори и такива които имат руси косми , тъй като се въздейства не само върху пигмента в космения матрикс, но и върху кръвоносните съдове в космената папила.
  • Да се премахнат космите по всички части на тялото- лице, мишници, гръб, крака, бикини, независимо от дълбочината на косъма.
  • Да се работи многократно по-бързо отколкото с лазер, като се пести време на пациента
  • Да се гарантира по-надеждна, по-бърза , по-ефективна и по-безболезнена процедура за окончателно премахване на нежеланото окосмяване

Още повече лазерът е фокусирана светлина, което означава, че третираната площ е намалена и върху кожата се прилага много по-силен енергиен поток – 6-7 пъти отколкото при фотоепилацията. Това води до силна болка, чести нежелани странични ефекти, трайна хиперпигментация и др.
Фотоепилацията е единственият засега съвременен и ефикасен метод. Предпочитан е заради удобството и бързината на работа и намира все по-широко приложение в ежедневната практика.

Красота, релакс, хармония, откраднато за себе си време и внимание, грижа за духа и тялото звучи като пожелание, а нашия стремеж е да Ви осигурим всичко това.


СУПЕР ПРОМОЦИИ ДО - 70%


ФОТОЕПИЛАЦИЯ ЗА ЖЕНИ


Горна устна / брадичка...................................................................  - 5.00лв.

Скули ...............................................................................................  - 5.00лв.

Шия ..................................................................................................  - 5.00лв.

Подмишници ..................................................................................  - 10.00лв.

Коремна линия ...............................................................................  - 10.00лв.

Бикини линия (външни) .................................................................  - 10.00лв

Интим (цялостен) ...........................................................................  - 20.00лв.

Седалище ......................................................................................  - 20.00лв.

Подбедрици ...................................................................................  - 35.00лв.

Бедра .............................................................................................  - 35.00лв.

Цели крака .....................................................................................  - 60.00лв.

Ръце до лакти.................................................................................  - 25.00лв.

Цели ръце.......................................................................................  - 35.00лв.


ФОТОЕПИЛАЦИЯ ЗА МЪЖЕ

Подмишници ...................................................................................  - 10.00лв.

Врат...................................................................................................  - 7.00лв.

Рамене.............................................................................................  - 25.00лв.

Подбедрици.....................................................................................  - 40.00лв.

Бедра...............................................................................................  - 40.00лв.

Цели крака.......................................................................................  - 70.00лв.

Корем / кръст....................................................................................  - 25.00лв.

Седалище.........................................................................................  - 20.00лв.

Гърди................................................................................................. - 30.00лв.

Цял гръб............................................................................................  - 50.00лв.

Ръце до лакти................................................................................... - 25.00лв.

Цели ръце......................................................................................... - 40.00лв.

Студио за красота "Мона Лиза", Всички Права Запазени