НАЧАЛО
УСЛУГИ
ЦЕНИ
ЗА НАС
ЗА КОНТАКТИ
ГАЛЕРИЯ

Студиа за красота” Мона Лиза” работят за Вас от 10 години. Всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате обаятелни и желани, ще намерите при нас. Модерна обстановка, свеж интериор, авангардни цветови комбинации, функционална мебелировка и техника създават уют и спокойствие за Вашето настроение. Непрекъснатия ни стремеж за усъвършенстване и повишаване на квалификацията е характерна черта за нашия имидж.

Красотата е велика тайна и стремежа към нея е една от най-силните ни черти. Студиата ни за красота са вълшебно място където могат да се изпълнят всичките Ви фантазии. Възползвайки се от нашите умения и опит Вие ще подчертаете Вашия индивидуален стил и магнетично излъчване.
За да бъдете още по-красиви, здрави, освежени и в крак с модните тенденции, студиата предлагат на Вашето внимание висококачествени фризъорски и козметични услуги, грим, маникюр, педикюр и ноктопластика, последно поколение IPL фотоепилция и фотоподмладяване, лифтинг и химичен пилинг, козметични масажи за лице и тяло, антицелулитни и пресотерапии, вертикални и хоризонтални турбо салариуми.

Красота, релакс, хармония, откраднато за себе си време и внимание, грижа за духа и тялото звучи като пожелание, а нашия стремеж е да Ви осигурим всичко това.

Студио за красота "Мона Лиза", Всички Права Запазени